فواید گرفتن مشاوره در راه اندازی رستوران

خانه    بلاگ      فواید گرفتن مشاوره در راه اندازی رستوران
فواید گرفتن مشاوره در راه اندازی رستوران

مقدمه : مشاوره راه اندازی رستوران به معنای دریافت کمک حرفه ای و کسب اطلاعات مورد نیاز از افرادی که در این زمینه تخصص خاصی دارند :

 برای داشتن رستوران و مدیریت خوب باید از فرد ماهر در زمینه راه اندازی رستوارن مشورت گرفت:

  • مدیریت رستوران موضوعی است که بیش از هر چیز به بهینه سازی و افزایش کارایی عملکردهای روزانه رستوران می پردازد ؛ و به عنوان مدیر رستوران ، این شما هستید که با کنترل وظایف پرسنل و بررسی فرایندهای برای این بهینه سازی ها برنامه ریزی کرده و تصمیم می گیرید.
  • تصمیم های شما روی همه قسمت های رستوران تاثیر می گذارد. از کیفیت غذا گرفته تا فضای رستورانی در آن مشغول به کار هستید پس بهتر از در این زمینه از مشاور راه اندازی رستوران کمک گرفت .
  • چه تازه کار باشید و چه فردی با سالها تجربه رستوران داری ، رعایت این نکات می تواند کیفیت کار شما در مدیریت رستوران را به شدت افزایش دهد.

مدیر رستوران همیشه انرژی مثبت دارد :

  • انرژی مثبت شما به میزان قابل توجهی روی فضای داخلی رستوران تاثیر می گذارد. جوری که حتی مشتریان هم آن را حس می کنند. برعکس ، اگر مدیر روحیه و انرژی منفی داشته باشد ، بر روی کارکنان تاثیر می گذارد و این انرژی به مشتریان نیز منتقل می شود.
  • این اتفاق در نهایت سبب می شود مشتریان شما با یک خاطره بد رستوران را ترک کنند. و این تجربه بد مشتری اعتبار رستوران را به خطر می اندازد. به عنوان یک مدیر رستوران، همواره سعی کنید انرژی مثبت زیادی داشته باشید و این را به همه کارکنان خود منتقل کنید و در این زمینه از فرد ماهر در راه اندازی رستوران مشورت بگیرید. شاید در ابتدا راحت نباشد ولی هرچه بیشتر برای حضور در رستوران و کار کردن شور و شوق داشته باشید این انرژی به همه کارکنان هم می رسد و نتایج بهتری کسب می کنید.

تبدیل شدن به یک مدل ثبات و پایدار برای کارکنان :

  • کسب و کار رستوران داری ذاتا می تواند به عنوان یک شغل ناپایدار و دایما در حال تغییر باشد. در عرصه رستوران داری خیلی مرسوم است که امروز شما با فردا کاملا فرق دارد. و هیچ تضمینی نیست که آینده همین گونه باشد.
  • با همه این توضیحات شما اگر شما بتوانید در اصول مدیریتی خود ثبات و پایداری را نشان دهید ، کارکنان هم می دانند که باید خود را با تغییرات کار سازگار کنند.
  • برای رسیدن به این هدف راه های ارتباطی را همیشه باز بگذارید و روی انتظارات خود استوار باشید و بهترین راه برای نتیجه گرفتن در کار مشورت و کمک گرفتن از مشاور در راه اندازی رستوران می باشد.

نو آور باشید:

  • شاید در نگاه اول در رستوران داری نوآوری معنی نداشته باشد. با این وجود باید باور داشته باشید که رستوران شما می تواند قلب نوآوری های بسیاری باشد. بحث های فروش ، چرخه تامین یا سیستم های حسابداری از جمله قسمت هایی محسوب می شوند که نوآوری در آن ها شکل می گیرد.
  • به طور مثال ، طی چند وقت اخیر اپلیکیشن های مدیریت رستوران به بازار آمده است تا شما بتوانید به عنوان مدیر رستوران در هرجایی و زمانی مدیریت رستوران خود را انجام دهید. این نوآوری ها در صنعت نرم افزار مدیریت رستوران نیز به وقوع پیوسته است.

برای مدیریت رستوران برنامه داشته باشید:

  • برای آنکه رستوران خود را به بهترین شکل مدیریت کنید ، اهمیت فراوانی دارد که برای آینده برنامه ریزی داشته باشید.
  • نیازها و مشکلات خود را پیش بینی کنید. این کار سبب می شود اگر مشکلی پیش آمد بدون هر گونه استرس و نگرانی آن را برطرف کنید.
  • سعی کنید یک لیست از کارهایی که می بایست در چند ماه آینده در رستوران شما باید انجام شود را در اختیار داشته باشید. برحسب اهمیت ، اولویت ها را مشخص کنید.
  • انجام این کار ممکن است وقت گیر به نظر برسد ، ولی با راهکارهای ساده ای مانند استفاده از یک نرم افزار رستورانی می توانید در وقت صرفه جویی کنید و این زمان را صرف برنامه ریزی کنید.

به کارکنانتان مسئولیت بدهید:

  • در بیشتر روزها شما امور بسیاری را باید به عهده بگیرید و به صورت کارآمد آن ها را مدیریت کنید. حال اگر به علت کمبود وقت یا نداشتن انرژی نتوانید آن ها را انجام دهید چه؟ اینجاست که اهمیت نمایندگی دادن به کارکنان نمایان می شود.
  • از واگذاری کارهای کوچک و نه چندان مهم به مسئولان قسمت های مختلف شروع کنید. اگر مشاهده کردید که کارها به درستی در حال انجام هستند وظایف بزرگتر و سنگین تر را نیز به آن ها بسپارید. این کار به شما کمک می کند تا زمان و انرژی خود را به انجام امور اصلی تر اختصاص دهید و در این راه توصیه ما به شما مشاوره کردن برای راه اندازی رستوران می باشد .
  • از دیگر مزیت های این کار ، این است که کارکنان به صورت نزدیک تر خود را درگیر مسائل رستوران می بینند و این فضا را از آن خود می دانند. این اتفاق احساس مسئولیت را در آن ها بیشتر می کند

کار در کسب و کار:

  • به عنوان مدیر رستوران باید مثل همه کارکنان رستوران کار کنید. به صورت عملی درگیر اتفاقات رستوران باشید. این مساله یکی از مهمترین وظایف مدیر رستوران است. توجه کنید که درگیر رستوران بودن با کار کردن فیزیکی در رستوران متفاوت است. در این حالت باید دائما سرحال و کارآمد و سرزنده باشید. همه زمان خود را به کسب و کارتان اختصاص دهید تا همیشه با به روز ترین اصول رستوران داری ، بازاریابی ، تکنولوژی ها ، نرم افزارهای رستورانی ، نحوه مشتری مداری و… آشنا باشید.

نظرات شما

نظر شما پس از تایید از طریق پیامک اطلاع رسانی می شود

09126610672